Benieuwd wat een Aansprakelijkheidsverzekering u gaat kosten?

Bereken en sluit hier af!

Een aansprakelijkheidsverzekering wordt ook wel AVP genoemd.

De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren is een heel belangrijke verzekering om u in te dekken tegen schade aan anderen (derden). Hiermee  verzekert u zich en eventueel(inwonende) gezins- en familieleden tegen schadeclaims van derden. Zo bent u verzekerd wanneer u of mede-verzekerden onopzettelijk, maar wel door eigen schuld schade veroorzaken. Ook uw dieren zijn tevens meeverzekerd op deze polis.

De AVP dekt de financiële gevolgen. Als deze schade door u in de rol van particulier werd veroorzaakt. (dus niet in de hoedanigheid van werknemer / zelfstandig ondernemer of andere betaalde functie).

Bijzondere kenmerken:

Verder dekt deze aansprakelijkheidsverzekering ook de schade aan goederen van anderen. De verzekerde som voor deze dekking is doorgaans beperkt. Daarnaast is ook gedekt de schade die is ontstaan tijdens het verrichten van een vriendendienst. Ook deze dekking is doorgaans beperkt.

De eigen risico’s en beperkingen variëren per maatschappij. De exacte voorwaarden vindt u terug bij de getoonde premies in het offertescherm.

Jagersrisico 

Tegen een premietoeslag kan het jagersrisico meeverzekerd worden.

Deze informatie is een korte samenvatting van de dekkingen van dit product. Voor de volledige dekking verwijzen wij u naar polisvoorwaarden in het vergelijkingsprogramma.

Let op! Als je freelancer en/of zzper bent, heb je ook een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering nodig!

Benieuwd wat een Aansprakelijkheidsverzekering u gaat kosten?

Bereken en sluit hier af!