Disclaimer

Staan er fouten op de site?

Wij hebben de informatie op deze site met veel zorg opgesteld. Ons doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Maar natuurlijk kan er altijd ergens een fout staan. Kom je iets tegen op de site dat niet juist is of verouderd is? Laat het ons dan weten via  info@verzekeringdirekt.nl. Dan passen wij de site aan.

Wij zijn niet aansprakelijk voor kennelijke onjuiste informatie op onze website. Dus als er informatie of gegevens op de website staan die niet juist zijn. En waarvan u wist of kon begrijpen dat dit niet klopt? Dan zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout.

Doet de site het niet (Goed)?

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt. Ons doel is dat onze bezoekers de informatie snel en goed kunnen vinden. Doet de site het niet (goed)? Bijvoorbeeld als er een storing is of als internet het om een andere reden niet goed doet, dan zijn wij voor de eventuele gevolgen hiervan niet aansprakelijk. We vinden het fijn als u dit direct doorgeeft aan onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen onderzoeken en proberen op te lossen.

Verwijzen naar andere websites

Wanneer wij op onze website verwijzen naar andere websites, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.