Bijzondere risico’s verzekeren

Als je bijzondere risico’s verzekeren wilt moeten we een polis op maat opstellen. Deze kunt u aanvragen doormiddel van het formulier hieronder in te vullen. Als wij deze hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Tijdens kantooruren kunt u ons ook bellen op 0599-671012.

Vereende schade-en verzekeringswerken – OOM

Via de Vereende schade- en verzekeringswerken en de OOM Verzekeringen bieden wij verzekeringen voor moeilijk verzekerbare objecten aan. Zoals moeilijk verzekerbare motorrijtuigen en brandverzekeringen (voor horeca).

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden bedrijfsverzekeringen af te sluiten. Zoals een brandverzekeringen voor de horeca, zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen, speciale ziektekosten of een reisverzekeringen voor langer verblijf in het buitenland of voor iemand die vanuit het buitenland tijdelijk naar Nederland komt.

Bedrijven met een speciale risico’s

Ook kunnen we u helpen om zakelijke speciale risico’s te verzekeren. Deze zijn vaak moeilijk te verzekeren bij de reguliere verzekeraars. Denk maar eens aan horecabedrijven, houtzagerij, jongerencentrum, rijdende snackbar, uniek bedrijf of bijvoorbeeld een filmproducent die acht oldtimers tussen 83 figuranten moet laten rondrijden.

Wij hebben bijna overal een oplossing voor: 0599-671012

Dien een aanvraag in

Vul hieronder het formulier in om eenvoudig en snel een aanvraag in te dienen om bijzondere risico’s te verzekeren.