Benieuwd wat een Quad of Trike verzekering u gaat kosten?

Bereken en sluit hier af!

Ons vergelijkingsprogramma berekent de premies van meerdere maatschappijen. Daarom behoort onze Quad- of Trike verzekering tot de goedkoopste premie van Nederland!

U krijgt in het programma een overzicht van de voordeligste Quad- of Trike premies, zodat u deze verzekeringen direct kunt vergelijken en afsluiten. Verder kunt u ook de polisvoorwaarden van de berekende Quad- of Trike verzekeringen vergelijken. Indien er veel premieverschil is tussen de goedkoopste verzekeringen, dan adviseren wij u de polisvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappijen te vergelijken via het vergelijkingsprogramma.

Let op met uw aanvraag! Dit betreft een specialistisch product. Hierdoor kan het zijn dat er maar één maatschappij wordt getoond.

De service van Verzekering direkt

Sluit uw nieuwe autoverzekering snel en voordelig af bij verzekering direkt. Dan kunt u profiteren van de snelle afhandeling van uw schade. Dit kan telefonisch of eenvoudig online!

Tijdens uw aanvraag kunt u bij vragen gebruik maken van onze persoonlijke advies service! Ook kunt u gebruik maken van onze gratis opzegservice*! Ook kunt u de schadevrije jaren gratis mee voor een extra voordelige premie.

*De voorlopige dekking kan enkel worden gegeven wanneer het risico acceptabel is. Daarom krijgt u na aanvraag een bericht van de verzekeraar per email wanneer uw aanvraag akkoord is.

** De opzegservice is binnen 1 maand geregeld.

Benieuwd wat een Quad of Trike verzekering u gaat kosten?

Bereken en sluit hier af!