Benieuwd wat een Fietsverzekering u gaat kosten?

Bereken en sluit hier af!

Uw (electrische) fietsverzekering vergelijkt u goedkoop en regelt u goed via Verzekering Direkt.  U heeft hiervoor de onderstaande mogelijkheden:

Verzekering voor de normale fiets, Vouwfiets verzekering, Bakfiets verzekering, Hybride fiets verzekering, Racefiets verzekering, Crossfiets verzekering, Sitybike verzekering, Ligfiets verzekering, Elobike verzekering,  Mountainbike verzekering en de All-terrain-bike verzekering.

Algemene extra informatie over onze goedkope fietsverzekeringen.

Onze vergelijkingstool berekent de premies voor uw verzekering bij meerdere maatschappijen. Daarom is onze fietsverzekering meestal de goedkoopste van Nederland! U krijgt een overzicht van de voordeligste fietspremies. Op deze wijze kunt u de dekkingen direct kunt vergelijken en desgewenst af kunt sluiten.

Indien er veel premieverschil is tussen de goedkoopste fietsverzekeringen, dan is het raadzaam de polisvoorwaarden van de betreffende fietsverzekeringen te vergelijken.

Hieronder geven wij een aantal aandachtspunten voor de diverse dekkingen van de fietsverzekering. Zo kan u een fiets verzekeren tegen diefstal of tegen de combinatie diefstal en beschadiging kiezen.

Eigen risico

In geval van (gedeeltelijke) beschadiging of diefstal van een ATB of racefiets geldt meestal een (verhoogd) eigen risico. In veel gevallen kunt u b.v. pechhulp meeverzekeren.

De eigen risico’s en beperkingen variëren per maatschappij. De exacte polisvoorwaarden vindt u terug bij de getoonde premies in het vergelijkingsprogramma.

Benieuwd wat een Fietsverzekering u gaat kosten?

Bereken en sluit hier af!