Benieuwd wat een Vrachtautoverzekering u gaat kosten?

Bereken en sluit hier af!

Vrachtautoverzekering

Wij bieden u de volgende goedkope vrachtautoverzekeringen aan:

  • Vervoer voor derden verzekering
  • Pakketvervoer voor bezorgdienstverzekering
  • Vervoer van eigen goederen verzekering
  • Les-vrachtauto verzekering

Bijgaand treft u algemene informatie over onze goedkope vrachtautoverzekeringen

U kunt kiezen uit de volgende dekkingen:

WA:  Schade aan derden wanneer u per ongeluk een schade veroorzaakt aan een ander door uw schuld. Alleen de schade aan derden wordt dan via uw verzekeraar vergoed.

WA + brand + Diefstal: Verzekert u uw vrachtauto voor de verplichte wa verzekering. Ook bent u verzekerd voor eventuele brand of diefstal van uw vrachtwagen.

WA-Beperkt Casco: Uw vrachtauto is dan b.v. mede verzekerd voor b.v. diefstal, vandalisme, stormschade, brandschade, aanrijding met dieren en hagelschade.

WA-Casco: Uw vrachtauto is verzekerd voor nagenoeg alle van buiten komende onheilen.

In ons berekeningsprogramma kunt u de premies voor de vrachtautoverzekering bij meerdere maatschappijen tegelijk vergelijken. De premies zijn zéér concurrerend en kunnen u veel geld besparen!

U krijgt een overzicht van de voordeligste vrachtwagenverzekeringen en kunt eenvoudig de voorwaarden vergelijken. Veel premieverschil heeft vaak te maken met welke dekking u verlangt op uw verzekering. U kunt polisvoorwaarden inzien achter de getoonde premie.

Onderstaande informatie is een korte omschrijving van de kenmerken van deze verzekering. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk via 0599-671011 of info@verzekeringdirekt.nl

Benieuwd wat een Vrachtautoverzekering u gaat kosten?

Bereken en sluit hier af!