Over ons

Verzekering Direkt is opgericht om u op eenvoudige wijze te helpen vergelijkingen te kunnen maken bij ongeveer 25 verzekeraars op prijs en kwaliteit. Wij werken in de vergelijkingsprogramma’s samen met Voogd & Voogd Assuradeuren. Dit volmachtbedrijf bestaat inmiddels meer dan 100 jaar! Al 30 jaar werken wij fijn samen met deze organisatie.

Onze website

Via onze overzichtelijke site bieden wij u onafhankelijk een groot scala aan schadeverzekeringsproducten aan die aansluiten op uw eisen en wensen. U kunt onze aangeboden verzekeringen eenvoudig vergelijken op de beste voorwaarden en tegen de scherpste premies. Verder kunt u de verzekering ook direct afsluiten. Zo halen we het beste voor u naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen u met het afsluiten van een verzekering. Zo maken wij verzekeren gemakkelijk en goedkoper. Door de uitgebreide uitleg op onze site kunt u zelf, op basis van execution only (zelfwerkzaamheid) de verzekering zelfstandig regelen. Uiteraard met een uitstekende hulp van onze klantenservice voor alle vragen en bij het begeleiden van een eventuele schade. Wij begroeten u graag als nieuwe klant bij Verzekering Direkt!

Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. U kunt hierna bijna altijd het door u gekozen product via onze website afsluiten of een offerte opvragen. Verder kunt u de belangrijkste dekkingen en polisvoorwaarden bij de maatschappijen vergelijken. Achter de getoonde premie kunt u de polisvoorwaarden en verzekeringskaart eenvoudig openen. Hierin staat waarvoor u verzekerd bent.

Hoe vergelijkt u een verzekering ?

Om uw verzekering te kiezen, selecteert u de gewenste verzekering door te klikken op het plaatje op de hoofdpagina. Onderaan de pagina of in het rechter menu vindt u al onze verzekeringen. U krijgt via de menubalk informatie over het product en steeds kunt u de vergelijking direct starten via “bereken en sluit hier af”. De producten worden vervolgens in volgorde getoond, waarbij de goedkoopste verzekeraar bovenaan staat.

Niet alleen de prijs is belangrijk, maar ook de kwaliteit van een verzekering telt mee. Als u de uitgebreide dekkingsvoorwaarden c.q. polisvoorwaarden wilt inzien, dan kunt u dit doen door te klikken op de verzekeringskaart en de uitgebreide polisvoorwaarden naast het product. Lukt het u niet, bel ons dan, zodat u de juiste keuze maakt!

Hoe verdienen wij met het vergelijken van verzekeringen?

Op www.verzekeringdirekt.nl kunt u gratis verzekeringen vergelijken. Verzekeringdirekt.nl ontvangt pas provisie of een éénmalige vergoeding van een aanbieder als u via ons een product afsluit. Deze vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder. Deze kosten zitten al verwerkt in de premie die u ziet. U krijgt korting omdat u veel zelf regelt.

Als Verzekering Direkt maken wij kosten om u te kunnen laten kiezen voor de juiste en goedkoopste verzekering. De gemelde premies worden bepaald door de verzekeraar. Wij hebben specialisten in dienst die u voorzien van advies, vragen beantwoorden voor de beste oplossing. Uw dossier is in vertrouwde handen en wordt bijgehouden volgens de AVG, zodat wij in geval van b.v. schade deze kunnen bewaken en afhandelen.

AFM en Kamer van Koophandel

Verzekering Direkt is een handelsnaam van De Jong Financiële Diensten en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Emmen onder het nummer 54342910. Verzekering Direkt staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ons vergunningsnummer is 12040685 Meer informatie kunt u terug vinden in onze Dienstenwijzer.

Hoe actueel is de informatie bij Verzekeringdirekt.nl?

Productvoorwaarden veranderen regelmatig. Daarom kunt u alleen een betrouwbare vergelijking maken op basis van actuele gegevens.

De productinformatie die op www.verzekeringdirekt.nl wordt getoond wordt over het algemeen dagelijks, of zo vaak als nodig is, geactualiseerd.

Hoe zit het met de vakbekwaamheid van medewerkers van Verzekeringdirekt.nl?

Bij Verzekeringdirekt.nl werken alleen mensen die u goed kunnen en willen adviseren over een verzekering. Deze medewerkers bezitten de vereiste diploma’s voor het advies dat zij geven, volgen permanente educatie of werken onder toezicht van een gediplomeerde leidinggevende. Hierdoor kunt u met een gerust hart al uw vragen stellen en wanneer nodig wordt u doorgewezen naar een specialist van ons bedrijf.

Wat verwacht Verzekering Direkt van u als klant ?

Wij proberen u als klant zo goed mogelijk te helpen en altijd voor u klaar te staan. Maar dit kan alleen als wij uw medewerking krijgen. Daarom verwachten wij het volgende van u:

  • U ons de juiste gegevens verstrekt. Dit is ook in uw eigen belang. Wanneer achteraf blijkt dat wij onjuiste of onvolledige informatie hebben, dan kan een verzekeraar besluiten de verzekering te weigeren of bij een eventuele schade deze niet (geheel) te vergoeden.
  • Wijzigingen in uw persoonlijke situatie dient u zo snel mogelijk aan ons door te geven, zoals bijvoorbeeld een adreswijziging, verkoop van uw auto of een verbouwing. Zo kunnen wij u tijdig informeren over de afhandeling, een benodigde aanpassing, schade-uitkering of poliswijziging(en).
  • U ons een geldig e-mailadres en/of telefoonnummer verstrekt zodat we u op de hoogte kunnen houden van belangrijke zaken rondom uw verzekering(en) en met u kunnen communiceren.
  • U de gegevens van door u ontvangen stukken controleert en bij eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden dit zo snel mogelijk aan ons doorgeeft.

Privacystatement

Wij hebben voor het maken van een vergelijking op onze website persoonlijke gegevens van u nodig, welke moeten worden ingevuld om te kunnen vergelijken, een offerte aan te vragen of de verzekering direct af te sluiten. Wij begrijpen dat u daar als bezoeker of klant moeite mee kan hebben. Deze gegevens hebben wij enkel nodig voor uw berekening en het vastleggen van uw gegevens in ons administratieprogramma wanneer u een verzekering afsluit. Deze gegevens zullen door ons nooit aan derden worden verstrekt, anders dan ter uitvoering van onze dienstverlening. Meer kunt u hierover lezen in ons privacystatement

Wij heten u van harte welkom als trouwe klant van Verzekering Direkt!

Uw verzekering regelt u goedkoop en snel via www.verzekeringdirekt.nl