De goedkoopste uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering dekt geheel of gedeeltelijk de kosten van uw begrafenis of crematie. Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten? De flexibele Yarden uitvaartverzekering geeft u 100% keuzevrijheid. Sluit nu snel en gemakkelijk een uitvaartpolis af. Hiermee kunnen uw nabestaanden later zorgeloos uw gewenste uitvaart regelen. Volgens de test is Yarden uw goedkoopste keuze!

  • U krijgt 10% extra budget, als u kiest voor Yarden Uitvaartzorg
  • Kinderen bij Yarden tot 21-jarige leeftijd gratis meeverzekerd!
  • U kunt de verzekering direct aanpassen als uw wensen veranderen
  • Gratis lid van de Vereniging Yarden
  • U betaalt via Verzekering Direkt slechts €40,- eenmalige distributiekosten en een lagere premie. Via de eigen website van Yarden kost dit u €56,-. Snel verdiend dus! Uw eenmalige rekening voor het afsluiten en eventueel advies versturen wij naar u namens Verzekering Direkt.

Natuurlijk hebben wij ook de uitvaartverzekeringen via o.a. Monuta, Ardanta en Klaverblad. Mocht u de verzekering hier willen onderbrengen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt deze niet op deze site berekenen. Wij regelen het graag voor u. Verzekering Direkt helpt u met het bepalen van het verzekerd bedrag en geeft u advies bij het maken van de juiste keuze. Bel hiervoor 0599-671012.

Ons dienstverleningsdocument uitvaart vindt u eenvoudig hier.